Ubicacion en google maps de la empresa

Contacte

Direcció: Carrer Besòs (Polígon Industrial sector Mollet), 1, 08150, Parets del Vallès, Barcelona

Telèfon: 93 562 47 56

Fax: 93 562 13 93

e-m@il: noucar@apenmail.com

Situació

L'empresa està situada al polígon industrial sector Mollet de Parets del Vallès, una localitat que es troba uns 14 [km] al nord de Barcelona i s'arriba a través de l'autovia C-17.

Com arribar?

Per evitar confusions s'explica com arribar a l'empresa en els dos sentits de la C-17.

Barcelona - Nou-Car

Un cop passat el Decathlon de Mollet del Vallès cal agafar la sortida de Parets, on trobarem el Institut de Seguretat Pública de Catalunya a l'esquerra de l'autovia ia la dreta un magatzem de Estrella Damm. Un cop s'ha sortit de la C-17 girar a mà dreta fins a trobar una rotonda. Un cop a la rotonda, girar a l'esquerra i ja haurà arribat a la destinació.

Granollers - Nou-Car

En sentit Barcelona de la C-17 arribant a l'altura de Parets del Vallès s'observa l'empresa Grífols a mà esquerra i el Media Markt i un McDonalds a mà dreta. Només passar agafar la sortida de Parets. Pujada la petita costa s'arriba a un Stop on girarem a mà esquerra i passarem per sobre de l'autovia. Baixarem fins a una rotonda i a mà esquerra haurà arribat al seu destí.

Nou Car Tallers és de la unio d'empresaris de l'automocio de cataluña Nou Car Tallers es taller recomendado de la compañía de seguros Allianz Auto

Sigueix-nos també a Facebook

INFORMACIÓ DE CONTACTE:

Direcció: Carrer Besòs (Pol. Industrial sector Mollet), 1

08150, Parets del Vallès, Barcelona

Telèfon: 93 562 47 56

Fax: 93 562 13 93

e-m@il: noucar@apenmail.com

www.000webhost.com