Façana principal de Nou Car Tallers

Historia

La nostra empresa NOU CAR TALLERS S. L. va ser fundada l'any 1995, encara que professionalment ja comptàvem amb llargs anys d'experiència en el sector de la reparació general d'automòbils i vehicles industrials, així com en la reparació, manteniment i canvis d'imatge per a grans flotes d'empresa.


La nostra llarga experiència, una acurada selecció dels nostres materials i la professionalitat del nostre equip humà, han garantit durant tots aquests anys la qualitat del nostre servei, sent aquest el nostre principal objectiu.


Actualment, a la nostra professionalitat afegim un objectiu més: una acurada selecció en els preus dels materials que ens permet ser més competitius, a més de premiar la fidelitat dels nostres clients amb descomptes i promocions, intentant així adaptar-nos a les seves necessitats.


Aquests motius costat del nostre constant entusiasme i dedicació, ens permeten obtenir i mantenir dia a dia la confiança dels nostres clients.


I als que no tenim el gust de conèixer, esperem donar-los la benvinguda en breu.

Missió

Clientes de Nou Car

Satisfer els nostres clients prestant la millor qualitat, la millor atenció al client i el millor preu del nostre sector de servei.

Visió

Ser l'empresa líder en quant a qualitat de servei i tracte al client, utilitzant les últimes tècniques i tecnologies que s'apliquen al sector, permetent actuar amb rapidesa davant demandes provinents tant de grans flotes de vehicles de grans empreses com de clients particulars.

Valors

Nou Car es miembro de ueac

Nou Car Tallers és de la unio d'empresaris de l'automocio de cataluña Nou Car Tallers es taller recomendado de la compañía de seguros Allianz Auto

Sigueix-nos també a Facebook

INFORMACIÓ DE CONTACTE:

Direcció: Carrer Besòs (Pol. Industrial sector Mollet), 1

08150, Parets del Vallès, Barcelona

Telèfon: 93 562 47 56

Fax: 93 562 13 93

e-m@il: noucar@apenmail.com

www.000webhost.com