ITV

ITV

NOU CAR TALLERS: Servei d'ITV ràpid i fiable per a turismes i flotes de vehicles

Al nostre taller, oferim un servei d'Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) ràpid, fiable i convenient per a turismes i flotes de vehicles. Sabem que el teu temps és valuós, per això ens encarreguem de concertar la cita per tu i realitzem una exhaustiva Pre-ITV per garantir que el teu vehicle compleixi amb els requisits necessaris.

Confia en nosaltres, tenim la solució al teu problema

BENEFICIS DE CONFIAR-NOS LA TEVA REVISIÓ D'ITV

Estalvi de temps

El nostre servei d'ITV us permet estalviar temps en evitar llargues esperes i tràmits burocràtics. Ens encarreguem de gestionar la cita per tu i fer la Pre-ITV, perquè puguis centrar-te en les teves activitats diàries sense preocupacions.

Tranquil·litat i fiabilitat

Realitzem una minuciosa Pre-ITV amb controls exhaustius que inclouen diagnosi, nivells, llums, habitacle i pneumàtics. Això garanteix que el teu vehicle compleixi els estàndards de seguretat i emissions, brindant-te tranquil·litat i confiança a la carretera.

Atenció personalitzada

El nostre equip d'experts s'assegurarà oferir un servei personalitzat i amigable. Estarem encantats de resoldre tots els teus dubtes i brindar-te assessorament professional per assegurar que el teu vehicle superi la ITV sense problemes.

Servei per a flotes de vehicles

Entenem que les flotes de vehicles necessiten un servei eficient i ràpid. Amb la nostra atenció especialitzada, podràs optimitzar el temps dels teus conductors, evitant que passin temps a la ITV i permetent centrar-se en les seves activitats de repartiment o treball, sense interrupcions.

Punts de control Pre-ITV:

 

-Control amb diagnosi

-Control de nivells

-Control de llums

-Control habitacle

-Control pneumàtics

kit-digital