PRE COMPRA-VENDA

PRE COMPRA-VENDA

NOU CAR TALLERS, servei de Pre Compra-Venda: Garanteix la confiança en la teva compra i maximitza el valor de la teva venda

Al nostre taller, oferim un servei especialitzat de Pre Compra-Venda que et brinda tranquil·litat i confiança en adquirir o vendre un vehicle. Sabem que en comprar, no sempre pots avaluar adequadament la part mecànica de l'automòbil, cosa que pot generar incertesa. I en vendre, una carrosseria impecable pot marcar la diferència en el valor i la rapidesa de venda.

Amb el nostre servei, podràs estar segur que estàs fent una compra informada i que maximitzaràs el potencial de venda del teu vehicle.

Confia en nosaltres, tenim la solució al teu problema

BENEFICIS DE REVISAR EL TEU VEHICLE AMB NOSALTRES

Avaluació completa del vehicle

El nostre servei de Pre Compra-Venda inclou una minuciosa inspecció de la part mecànica i estructural del vehicle. Identifiquem possibles problemes ocults i et proporcionem un informe detallat, cosa que et permetrà prendre decisions de compra informades i evitar futures despeses inesperades.

Valoració estètica

En vendre el vehicle, l'aparença exterior és crucial. Realitzem una avaluació exhaustiva de la carrosseria, polint i reparant qualsevol imperfecció perquè el teu vehicle llueixi impecable. Això no només incrementa el valor de venda, sinó que també augmenta les possibilitats d'una venda ràpida i amb èxit.

Assessorament expert

El nostre equip de professionals altament capacitats us brindarà assessorament personalitzat en tot el procés de compra o venda. Responem a totes les teves preguntes i t'oferim recomanacions basades en la nostra experiència i coneixements tècnics, assegurant-te una experiència fiable i satisfactòria

Punt de control realitzats:

 

-Diagnosi del sistema del vehicle

-Punt de control realitzats:

-Motor

-Rodes i frens

-Estat carrosseria

kit-digital