El taller

El taller

El nostre objectiu

CURT/MITJÀ TERMINI: Tornar a la marca Nou Car una imatge actualitzada i Desenvolupar un taller que compti amb unes infraestructures modernes, noves ia la punta de la tecnologia, excedint les expectatives dels nostres clients, empleats i proveïdors.

LLARG TERMINI: Ser una empresa referent del nostre sector i mantenir la posició de lideratge al mercat buscant aconseguir un creixement sostenible i desenvolupament constant de l'organització i del seu entorn.

Confia en nosaltres, tenim la solució al teu problema

El nostre objectiu és proporcionar un servei de qualitat per brindar solucions fiables que conservin els vehicles en el seu estat òptim, eficient i segur per mitjà de personal altamente capacitat, motivat i productiu que té com a principal interès la seguretat i satisfacció dels nostres clients.

De cara al client: Tenir cura de la vida dels nostres clients lliurant-los la versió més segura del seu vehicle.

De cara a l'equip: Ser una empresa on el personal es desenvolupi en un entorn agradable i de respecte adequat per poder realitzar les seves tasques en les millors condicions possibles.

De cara als proveïdors: Ser una empresa que es distingeixi pel seu bon crèdit i tracti amb els seus proveïdors per aconseguir una expansió mútua.

De cara a la societat: Ser una empresa que crea un clima operatiu sostenible, treballant amb grups o associacions aliats o afins per millorar la nostra comunitat.

Experiència: Comptem amb 30 anys d'experiència i de clientela satisfeta. A més de disposar d´un equip tècnic amb certificacions, formem part de la UEAC (Unió Empresarial d´automoció de Catalunya).

Qualitat: És primordial i ha de ser notable a tots els nivells tant a nivell tècnic o de gestió de taller. Per això comptem amb les eines i maquinàries especialitzades perquè el nostre equip tècnic pugui fer els treballs en les millors condicions. Comptem amb màquina de diagnosi general de motor, diagnosi de bateria, màquina de neteja de circuit de refrigeració, cabina de pintura, programa de gestió de taller…).

Capacidad Adaptació: Qualsevol reparació o cop és diferent, afegint que la tecnologia d'automoció cada dia evoluciona més ràpid, una gran capacitat d'adaptació és imprescindible.

Bonrotlle: Perquè mai sobra… com més a gust, millor es treballa, i més satisfet estarà el nostre client.

kit-digital