Taller de cotxes

Descobreix un taller de cotxes especialitzat que podrà oferir-te solucions personalitzades, tenint en compte les necessitats del teu vehicle a cada moment i que et presentarà la resposta més encertada per a cada ocasió a Nou Car Tallers. Al nostre taller disposem d´un equip altament qualificat per abordar totes aquelles anomalies i avaries que pugui presentar cada vehicle, a través d´un servei especialitzat i comptant amb les eines adequades i sempre de màxima qualitat.

Treballem dia a dia per continuar innovant i perfeccionant els nostres serveis de reparació i manteniment dels vehicles amb la ferma intenció d'allargar la vida útil dels mateixos el màxim possible, ja que una cura professional dels vehicles fa que es mantinguin en bon estat durant més temps. A Nou Car Tallers som un taller de cotxes especialitzat en xapa i pintura i això ens permet oferir les màximes garanties als clients, creant opcions específiques i de gran qualitat per cuidar la carrosseria dels vehicles, perquè aquests presentin una estètica impecable i es mantingui en perfecte estat en tot moment.

A Nou Car Tallers podem oferir-te tota mena de serveis especialitzats, com les tasques mecàniques, recollida i entrega de vehicles a domicili a uns 30 quilòmetres, la reparació de planxa i de pintura, electricitat… i tenint l'opció que el client faci finançament, si així ho prefereix, fent pressupostos sense compromisos i ofertes puntuals en reparacions o revisions, així com la ITV. Ens dediquem també a la reparació de flotes d´empresa i de vehicles, tant a nivell industrial com a nivell particular, així com els vehicles de direcció i abastem professionalment totes les necessitats que presentin els nostres clients.

Comptant amb una ajuda de confiança com la del nostre taller de cotxes, podràs obtenir els millors resultats en poc temps i disposar d´un equip especialitzat que t´ofereixi les solucions més eficients i duradores del mercat, sempre amb pressupostos justos i desglossant cadascuna de les tasques que s´han dut a terme, perquè siguis conscient del procés en tot moment de manera clara i transparent.

Al nostre taller de cotxes treballem de forma transparent i realitzem els nostres treballs de manera eficient, tenint especial cura en cada pas que fem, per anticipar-nos als problemes i per si sorgeixen imprevistos o sorpreses d'última hora.

Per saber més del nostre taller de cotxes et convidem a entrar a la nostra pàgina web i posar-te en contacte amb nosaltres, per saber més sobre tot el que et podem oferir. Pots omplir el nostre formulari web amb les teves dades i consulta, sol·licitar un pressupost i consultar tots els teus dubtes sempre que ho necessitis i respondrem de forma ràpida i eficient per resoldre les teves consultes.

Contacta'ns per obtenir més informació


    Confia en nosaltres, tenim la solució al teu problema

    Contacta'ns ara
    kit-digital