Taller mecànic

Al nostre taller mecànic Nou Car Tallers trobaràs un equip especialitzat i altament qualificat i capacitat per arreglar tota mena de problemes i avaries als vehicles dels nostres clients. Estem especialitzats en xapa i pintura, però duem a terme tot tipus de serveis, com ara el manteniment i la reparació de vehicles de motor.

Ens dediquem a la reparació de vehicles i de flotes d'empresa, tant a nivell particular com a nivell industrial, i els vehicles de direcció i abastem de forma professional les necessitats dels nostres clients que es presenten al taller mecànic.

Podem oferir-te tot tipus de serveis especialitzats, com ara la reparació de planxa i pintura, tasques mecàniques, electricitat, recollida i entrega de vehicles a domicili en un tram de 30 quilòmetres del nostre taller mecànic sense cost addicional i tenint possibilitat de fer finançament, pressupost sense compromís, així com ofertes puntuals en revisions i reparacions o la ITV.

És important triar un taller mecànic de confiança que pugui resoldre tots els problemes que necessitis de forma professional i en el menor temps possible i que pugui oferir pressupostos justos i professionals en tot moment.

Tenir un taller de confiança que presenti solucions integrals és possible gràcies a Nou Car Tallers perquè puguis cuidar el teu vehicle des del primer dia amb revisions, manteniments o reparacions en tot moment per part de professionals de l'automoció.

La nostra experiència, l'especialització dels nostres serveis, la professionalitat i la vocació amb què treballem ens permeten abordar qualsevol problema que es presenti als vehicles dels nostres clients al nostre taller mecànic. Estem encantats de formar un equip solvent i experimentat presentant tot tipus de serveis per facilitar la vida dels nostres clients i actuar de forma ràpida i ajustada a les vostres necessitats ia les del vostre vehicle.

Treballem amb total transparència, explicant en tot moment al client el que fem amb el seu vehicle, les necessitats que presenta i quin és el preu desglossat de cadascun dels nostres treballs, perquè no tinguin imprevistos ni sorpreses i sigui partícip del procés donin tot moment .

Aquest és un dels motius pels quals el nostre taller mecànic és de confiança i cada cop són més els clients que decideixen apostar per nosaltres. Com taller mecànic ens sentim obligats a oferir garanties de cadascun dels nostres treballs i ens responsabilitzem de tot això, perquè els vehicles es mantinguin en bon estat durant el màxim temps possible.

Entra a la nostra web i descobreix tot el que et podem oferir al nostre taller mecànic i posa't en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari web, perquè puguis obtenir la informació que necessites o sol·licitar el teu pressupost sense cap mena de compromís.

Contacta'ns per obtenir més informació


    Confia en nosaltres, tenim la solució al teu problema

    Contacta'ns ara
    kit-digital