Reparació de cotxes

Contacta amb el nostre taller i aconsegueix la millor reparació de cotxes gràcies a un treball especialitzat per part del nostre equip tècnic, altament qualificat, que és capaç d´oferir solucions integrals i personalitzades per a la reparació i el manteniment de vehicles.

A Nou Car Tallers ens ocuparem de la reparació de cotxesde forma professional per solucionar totes aquelles anomalies, avaries o problemes que es presentin al vehicle. Actuem de forma àgil i eficient per aconseguir que l'automòbil funcioni a ple rendiment com més aviat millor, per escurçar temps d'espera per al client.

Comptem amb les eines adequades per abordar la reparació de cotxes de manera solvent i el nostre objectiu és allargar la vida útil dels cotxes, estudiar i valorar les necessitats de cada vehicle de forma particular. Entenem que el cotxe és una eina de treball per a moltes persones, per això realitzem la nostra feina d'una forma àgil , perquè el client pugui tornar a tenir el vehicle en perfecte estat en poc temps.

El nostre taller de reparació de cotxes està especialitzat en xapa i pintura, de manera que és una de les tècniques que més fem servir per resoldre qualsevol desperfecte de la carrosseria i sanejar la part externa del cotxe. Amb aquest procés de xapa i pintura no només cuidem de l'estètica, sinó que també podem aportar-li la protecció que necessita davant de diversos agents externs, com la contaminació, la calor o el fred extrem, la pluja…

A Nou Car Tallers us oferim serveis personalitzats i realitzem tot tipus de tasques mecàniques, recollida i entrega de vehicles a domicili sempre a uns 30 quilòmetres, electricitat o la reparació de planxa i pintura, etc.

A més, oferim l'opció de fer finançament del pagament, per fer pressupostos sense compromís i ofertes puntuals també a revisions, ITV o les reparacions del cotxe. Ens dediquem a la reparació de vehicles i de flotes d'empresa, tant a nivell particular o industrial, de manera que podem resoldre tota mena de necessitats.

Treballem de forma transparent perquè el client sàpiga en tot moment com realitzem el procés de reparació de cotxes, desglossant cadascuna de les tasques que duem a terme al seu vehicle, la mà d'obra i tot el que necessita saber perquè sigui coneixedor de les necessitats que presenta el seu vehicle i perquè prengui les decisions correctes a cada moment.

Gaudeix d'unareparació de cotxes professional a Nou Car Tallers, per valorar els danys del vehicle i trobar la millor solució per a cada cas. Treballem dia a dia per continuar innovant i perfeccionant cadascun dels nostres serveis per fer el manteniment i la reparació, per mantenir el teu vehicle en bon estat durant més temps i per evitar reparacions més costoses a llarg termini.

Contacta'ns per obtenir més informació


    Confia en nosaltres, tenim la solució al teu problema

    Contacta'ns ara
    kit-digital