Revisió ITV

La revisió de l'ITV és obligatòria per a tots els vehicles que circularan i és que és la manera com es pot comprovar que tots els vehicles estan en bon estat i compleixen amb la normativa per circular de manera segura, sense exposar-se a ells mateixos oa tercers a riscos.

A Nou Car Tallers volem facilitar-te les coses i és per això que et proposem solucions i respostes pensades per cobrir les teves necessitats i fer-te la vida més còmoda. Amb nosaltres pots fer la revisió de la ITV d'una manera senzilla i ens adaptem, de manera més flexible, als teus horaris per dur a terme aquest procés de forma àgil i sempre segura i fiable, complint la normativa i totes les garanties.

A més de les revisions de la ITV, a Nou Car Tallers som especialistes en xapa i pintura, tasques elèctriques, mecàniques, de recollida i entrega de vehicles a domicili en un rang de 30 quilòmetres del nostre taller mecànic sense cost addicional i sempre oferim la possibilitat de fer el finançament, pressupostos sense compromís i ofertes puntuals en revisions o reparacions o revisions de la ITV.

Ens adaptem als teus horaris, a les teves necessitats i al teu pressupost.

A la revisió de la ITV es comprova la identificació del vehicle, el nombre de bastidor, que les matrícules estiguin bé i no estiguin doblegades o en mal estat, perquè la seva visibilitat sigui bona, que la carrosseria del cotxe no hi hagi cap fort impacte o tingui indicis de corrosió, que els para-xocs segueixin ben ancorats sense vores que sobresurtin d'algun cop i que la il·luminació del cotxe, els llums i els intermitents compleixin la seva funció i funcionin correctament, que no estigui trencada la lluna del parabrisa…

Els pneumàtics és un altre element que es mira en la revisió de la ITV i és que és important que tinguin una bona profunditat en el dibuix perquè segueixin tenint una bona adherència, que siguin els mateixos pneumàtics a tots els eixos, el codi de velocitat, etc.

Una altra de les comprovacions que fem a la revisió de la ITV és tenir en compte les emissions del tub d'escapament i fer l'anàlisi de gasos.

D'altra banda, des de Nou Car Tallers també comprovem l'estat de l'interior del vehicle per mirar si els seients compleixen amb la normativa, les finestretes, el coixí de seguretat, el clàxon, velocímetre, eixugaparabrises…

A més de la revisió de la ITV podem assessorar-te per millorar les condicions del teu vehicle i també recordar-te la periodicitat de les revisions del teu cotxe o moto, ocupar-nos de fer les reparacions i el manteniment que calgui, etc.

Amb nosaltres obtindràs els millors resultats possibles per conduir de forma més segura i allargar la vida útil del teu vehicle, aconseguint sempre les solucions més eficients del mercat.

Contacta'ns per obtenir més informació


    Confia en nosaltres, tenim la solució al teu problema

    Contacta'ns ara
    kit-digital