Revisió ITV Cardedeu

Com tots els propietaris d'automòbils a Cardedeu saben, per assegurar-se que el seu cotxe estigui en condicions de circular i per mantenir-se a si mateix i altres conductors fora de perill, haurà d'obtenir una ITV per al seu vehicle.

ITV són les sigles d'Inspecció Tècnica de Vehicles, i aquesta és una inspecció que determinarà si el vostre vehicle està apte per circular o no. La regularitat de la revisió ITV a Cardedeu dependrà de ledat del cotxe: els cotxes menors de quatre anys no necessiten una prova ITV. Els cotxes entre quatre i deu anys es proven cada dos anys. Els cotxes de més de deu anys se sotmeten anualment a una prova ITV.

Però no pots simplement presentar-te al teu revisió ITV a Cardedeu. Has de presentar la documentació apropiada al centre de proves, i no podran fer la prova sense aquesta documentació. Assegureu-vos de portar:

Fitxa Tècnica – És un full que t'entreguen després de la teva revisió ITV a Cardedeu, on es detallen les falles que es troben. Has de portar la Fitxa Tècnica de la darrera ITV que va passar el cotxe.

Permís de Circulació – Aquest és el document de registre del vostre vehicle.

Evidència que el seu automòbil té l'assegurança adequada. Un rebut de pagament de la seva pòlissa dassegurança és el més comú per emportar.

Identificació DNI/NIE

També haurà de portar la tarifa corresponent per pagar la prova.

La revisió ITV a Cardedeu només es pot fer en un centre oficial de proves. Hi ha centenars daquests ubicats a tot Espanya, de manera que trobar un centre que sigui convenient per a vostè no hauria de ser una tasca difícil.

En el passat, la revisió ITV a Cardedeu era temuda perquè els propietaris d'automòbils havien d'arribar al centre de proves a l'alba i després esperar en una cua llarga el dia que s'havia de fer la prova d'ITV. Avui dia, pot fer una cita en línia, cosa que li estalvia temps i fa que tot el procés sigui molt més convenient.

En lloc de simplement deixar el seu automòbil en un centre de proves i anar-se'n, se li demanarà que realitzi certes tasques com a part del procés de revisió ITV a Cardedeu i, majoritàriament, estarà assegut i operant el seu automòbil durant tot el procés.

Si el cotxe passa la prova ITV, se li lliurarà un certificat de prova i un petit adhesiu de color que s'ha de col·locar al costat dret del seu parabrisa. Això mostra el mes i l'any en què venç la propera prova. Mostrar aquesta etiqueta és important, ja que podeu rebre una multa si la policia l'atura i no es mostra visiblement.

Si vol coneix més sobre la revisió ITV a Cardedeu i com estar a punt per aprovar aquesta, no dubti en contactar-nos.

Contacta'ns per obtenir més informació


    Confia en nosaltres, tenim la solució al teu problema

    Contacta'ns ara
    kit-digital