PRE COMPRA-VENDA

PRE COMPRA-VENDA

NOU CAR TALLERS, servei de Pre Compra-Venda: Garanteix la confiança en la teva compra i maximitza el valor de la teva venda

Al nostre taller, oferim un servei especialitzat de Pre Compra-Venda que et ofereix tranquil·litat i confiança en adquirir o vendre un vehicle. Sabem que en comprar no sempre pots avaluar adequadament la part mecànica de l'automòbil, la qual cosa pot generar incertesa. I en vendre, una carrosseria impecable pot marcar la diferència en el valor i la rapidesa de bena.

Amb el nostre servei, podràs estar segur que estàs realitzant una compra informada i que maximitzaràs el potencial de venda del teu vehicle.

Confia en nosaltres, tenim la solució al teu problema

BENEFICI DE REVISAR EL TEU VEHICLE AMB NOSALTRES

Evaluació completa del vehicle

El nostre servei de Pre Compra-Venda inclou una minuciosa inspecció de la part mecànica i estructural del vehicle. Identifiquem possibles problemes ocults i et proporcionem un informe detallat, la qual cosa et permetrà prendre decisions de compra informades i evitar futurs despeses inesperades.

Valoració estètica

En vendre el teu vehicle, l'aparença exterior és crucial. Realitzem una avaluació exhaustiva de la carrosseria, polint i reparant qualsevol imperfecció perquè el teu vehicle llueixi impecable. Això no només incrementa el valor de venda, sinó que també augmenta les possibilitats d'una venda ràpida i exitosa.

Assessorament expert

El nostre equip de professionals altament capacitats et brindarà assessorament personalitzat a tot el procés de compra o venda. Responem a totes les teves preguntes i t'oferim recomanacions basades en la nostra experiència i coneixements tècnics, assegurant-te una experiència de confiança i satisfactòria

Punt de control realitzats:

-Diagnosi del sistema del vehicle

-Punt de control realitzats:

-Motor

-Rodes i frens

-Estat carrosseria

kit-digital