Fa més de 30 anys que oferim un servei de confiança en el nostre taller de cotxe a Sentmenat, presentant un servei especialitzat i de gran qualitat a tots els nostres clients. Som un taller mecànic on podràs trobar un equip tècnic altament qualificat i un servei de manteniment i reparacions per a tot tipus de vehicles.

Comptem amb una cabina pròpia de pintura per als vehicles industrials, un servei especial per a flotes d´empresa, fem el retolat professional per a empresa i valorem les necessitats de cada client i del seu automòbil de forma personalitzada. Comptem amb un gran reconeixement al sector de l'automoció i treballem, dia a dia, per brindar la major qualitat en cadascun dels nostres serveis. Volem prevenir i solucionar totes aquelles anomalies o problemes que puguin sorgir al vehicle, per donar una resposta àgil i solvent en tot moment als nostres clients.

Duem a terme les millors solucions per a cada cas particular, sempre intentant ajustar el preu el màxim possible, perquè el client pugui gaudir d'un servei rendible i eficient, que li permeti tornar a tenir el vehicle com a nou com més aviat millor, i amb la màxima garantia pel que fa a la seguretat en la conducció.

Comptem amb un departament de xapa i pintura, perquè els nostres professionals puguin millorar l'aspecte del vehicle, aportar brillantor i fins i tot augmentar la protecció davant d'impactes. El nostre objectiu és convertir-nos en una empresa referent del sector i ser líders al mercat, mitjançant un creixement sostingut i desenvolupament constant de l'organització i de l'entorn.

Al nostre taller de cotxe a Sentmenat, brindem solucions fiables que conservin els vehicles en bon estat durant el major temps possible, sent automòbils segurs i eficients. Cuidem els nostres clients i els seus vehicles, lliurant-los la versió més segura de l'automòbil. Pel nostre taller de cotxe a Sentmenat és molt important la qualitat a la nostra feina i també a tots els nivells; materials, gestió al taller, acabats del vehicle, a nivell tècnic… Per això, sempre triem les eines i la maquinària més especialitzada i adequada per a cada ocasió. De fet, comptem amb una màquina de diagnosi general de motor, així com de bateria, una màquina de neteja de circuit de refrigeració, un programa de gestió per al taller de cotxe a Sentmenat i una cabina de pintura pròpia.

Podem adaptar-nos a totes les necessitats i plantegem propostes eficients i rendibles en tot moment. Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb el nostre taller a través de la nostra pàgina web. Envia'ns un correu a info@noucartallers.es, omple el formulari de contacte o truca'ns al 935 62 47 56.

Trencaments, cops, reparacions, substitucions, xapa i pintura, manteniment… Tot el que necessitis ho trobaràs a Noucar Tallers, el teu taller de confiança a Sentmenat.

Contacta'ns per obtenir més informació


    Confia en nosaltres, tenim la solució al teu problema

    Contacta'ns ara
    kit-digital