Revisió ITV Granollers

ITV són les inicials que representen la Inspecció Tècnica de Vehicles, l'objectiu de les quals és assegurar que tots els vehicles que es troben en circulació compleixin les condicions de seguretat necessàries per poder minimitzar el risc d'accidents a les vies per diferents causes tècniques, a més de contribuir amb cura de l'ambient gràcies a la reducció de les emissions dels gasos.

Legalment s'estableix una periodicitat mínima en què els vehicles han de passar la ITV, encara que també es poden presentar situacions extraordinàries que requereixin acudir a una revisió. Davant d'això, és recomanable que se'n faci una revisió ITV a Granollers per assegurar que el vostre vehicle està en condicions de superar la inspecció.

La finalitat de la revisió ITV a Granollers és posar el cotxe en ordre perquè passi la Inspecció sense problemes. És a dir, és acudir al taller abans de sotmetre's a la revisió que exigeix la llei per corregir els possibles defectes que pugui presentar el teu cotxe i assegurar-te que circules amb garanties.

En una revisió ITV a Granollers, els professionals comprovaran l'estat de tots aquells elements que posteriorment seran controlats pels inspectors tècnics. Sistemes de frens, llums, pneumàtics i emissions són alguns dels aspectes a tenir en compte, i els que solen presentar més defectes, però no els únics. També és important verificar que les dades del vehicle: marca, tipus, número de bastidor i matrícula coincideixin amb les del Permís de Circulació i la Targeta dInspecció Tècnica. També cal comprovar que l'exterior del cotxe està en bon estat. Tant retrovisors com llunes i matrícula, així com la conservació de la carrosseria i baixos del vehicle, a la qual cosa se suma que la visibilitat sigui correcta.

L´estat interior també és important. Cal comprovar que les portes, finestretes, mecanismes de tancament i cinturons de seguretat funcionin, i que els elements de senyalització i il·luminació, llums d'encreuament, intermitents, llum de fre, marxa enrere i calçada estiguin en perfecte estat. També es comprovarà al taller l'estat del circuit de frens, així com de la suspensió i els eixos. També la direcció, vigilant possibles folgures. El motor i la transmissió són altres aspectes que cal controlar, així com els nivells de soroll i, per descomptat, les emissions.

Així que, si estàs a punt d'haver de passar la ITV i vols fer-ho amb garanties, evitant pèrdues de temps innecessàries, contacteu amb nosaltres per a la revisió ITV a Granollers. Els nostres professionals asseguraran que el teu cotxe estigui en les condicions adequades i que tot transcorri sense problemes. T'esperem per brindar-te la millor atenció de la mà dels millors a l'àrea!

Contacta'ns per obtenir més informació


  On som?


  Direcció: Carrer Besòs, 1, 08150 Parets del Vallès, Barcelona

  Telèfon: 935 62 47 56

  Email: info@noucartallers.es

  Confia en nosaltres, tenim la solució al teu problema

  Contacta'ns ara
  kit-digital