Revisió ITV Parets del Vallès

Les sigles ITV es refereixen a Inspecció Tècnica de Vehicles i és un requisit legal que s'ha de complir si posseeix o està registrant un automòbil a Espanya, i és un requisit legal per conduir el vehicle a la via pública.

Davant això, és lògic que es prengui el temps per preparar el vehicle abans de la inspecció amb una revisió ITV a Parets del Valles. Per això cal comptar amb professionals que facin unes senzilles comprovacions abans de portar el cotxe a la seva inspecció: aquests professionals sabran exactament què cercar i s'encarregaran de tot el que calgui.

A títol orientatiu, la inspecció de la ITV contempla, entre altres coses: carrosseria, xassís, parabrises, motor (inclòs el nivell d'oli) comprova que els cinturons de seguretat funcionen correctament (cordeu-vos els cinturons de seguretat del darrere si els té) no es encén cap llum d'advertència al tauler fars, intermitents, llums de fre estan en una sola peça i funcionen correctament nivells d'emissions funció de frens, suspensió, direcció condició dels pneumàtics. Per això, és important que un grup d'experts s'encarreguin de la revisió ITV a Parets del Valles.

Tingueu en compte que serà la vostra obligació com a propietari d'un vehicle assegurar-se que el cotxe tingui sempre la ITV en vigor. Si el vostre vehicle no passa la prova, té fins a 60 dies per solucionar el problema i tornar el vehicle a la ITV, temps en què només es pot portar el vehicle a un garatge i tornar a la ITV.

Si el cotxe passa la prova ITV, se li lliurarà un certificat de prova i un petit adhesiu de color que s'ha de col·locar al costat dret del seu parabrisa. Això mostra el mes i l'any en què venç la propera prova. Mostrar aquesta etiqueta és important, ja que podeu rebre una multa si la policia l'atura i no es mostra visiblement. Si el teu cotxe no passa la prova ITV se't tornarà la documentació i el full de la prova amb un segell de goma amb la paraula 'Desfavorable' i els motius de la falla. Després, tindrà fins a 30 dies per fer canvis al seu automòbil i provar-ho novament.

Davant això, la revisió ITV a Parets del Valles us permetrà assegurar-vos que el vostre vehicle superarà la inspecció i us estalviarà temps i molèsties. Compte amb professionals que l'acompanyin en el procés i assegureu-vos que tot passarà sense problemes.

Compteu amb nosaltres i l'acompanyarem en tot el procés per a la vostra tranquil·litat i comoditat. Ho esperem!

Contacta'ns per obtenir més informació


    Confia en nosaltres, tenim la solució al teu problema

    Contacta'ns ara
    kit-digital