Tots els propietaris de vehicles a Polinyà han d'estar al corrent de la revisió ITV. La ITV es refereix a la Inspecció Tècnica de Vehicles i bàsicament és el procés que tots els cotxes han de passar per assegurar que són segurs per al conductor i totes les persones a les vies. Les proves d'ITV són obligatòries i només les poden fer un taller autoritzat. L'objectiu de la prova és reduir el risc d'accidents, contribuir a una seguretat viària més gran i una millor qualitat del medi ambient. És il·legal conduir un cotxe que no tingui el certificat d'ITV en vigor.

Conduir amb la ITV desfasada comporta una multa de 500 €, i circular després d'un suspens però abans de passar una nova prova, encara que estigui al dia i se n'hagi fet la reparació, una multa de 200 €

No totes les actuacions necessiten prendre la revisió ITV a Polinyà. Els cotxes matriculats a Espanya que tinguin menys de 4 anys estan exempts. Els que tinguen entre 4 i 10 anys han de ser inspeccionats cada dos anys. Després de 10 anys la revisió ITV a Polinyà és anual.

Per a la revisió ITV a Polinyà , se us demanarà que porteu els documents següents per a l'examen:

Permís de circulació original

El document de registre del vehicle.

Targeta d'inspecció tècnica original

Documents tècnics

NIF/NIE/CIF

Assegurança de cotxe

Al final, rebreu un certificat de prova i una calcomania per al vostre parabrisa vàlida fins que venci la propera prova i torneu a casa. El certificat també pot indicar defectes, categoritzats com a defectes lleus, defectes greus o defectes molt greus.

El seu automòbil passarà si simplement pateix de defectes lleus, però si no, haurà de reparar els defectes. Si el vostre automòbil va fallar a causa de defectes greus, se li permetrà conduir l'automòbil i reparar-lo d'aquí a dos mesos. Si torna a la mateixa estació d'ITV dins dels 15 dies, comprovaran que aquestes avaries s'han solucionat sense càrrec.

Una revisió prèvia amb professionals assegurarà que la revisió ITV a Polinyà transcorri amb èxit, donant-li la tranquil·litat que el seu cotxe està llest i és segur per manejar. Davant d'això, confieu en professionals que revisin amb cura cada detall del vostre cotxe.

A Nou Car Tallers comptem amb un equip amb l'experiència necessària per assegurar que la revisió ITV a Polinyà passarà sense problema. Els nostres experts es prenen el temps per a la revisió de tot allò necessari, a més d'explicar amb cura i detall tot el que sigui necessari.

Tingueu la tranquil·litat que transcorrerà la revisió ITV a Polinyà sense problemes amb els millors professionals del sector.

Contacta'ns per obtenir més informació


    Confia en nosaltres, tenim la solució al teu problema

    Contacta'ns ara
    kit-digital