Revisió ITV Roca del Vallès

Si té un automòbil a Espanya, eventualment ha de renovar la certificació d'inspecció tècnica. L'etiqueta d'inspecció tècnica s'anomena ITV a Espanya (Inspecció Tècnica de Vehicles). Renovar la ITV a Espanya és realment molt senzill: el seu vehicle haurà de passar una revisió per assegurar que està en condicions per transitar de manera segura als carrers. No obstant això, l'ideal és estar preparat per a la inspecció, de manera que la revisió ITV a Roca del Valles ajudarà a aconseguir lèxit en la inspecció sense preocupacions.

L'objectiu de la prova és reduir el risc d'accidents, contribuir a una seguretat viària més gran i una millor qualitat del medi ambient. És il·legal conduir un cotxe que no tingui el certificat d'ITV en vigor.

Tingues en compte que aquest tràmit és obligatori, i si condueixes un vehicle sense el corresponent certificat d'ITV podries rebre multes, i fins i tot la confiscació de la llicència de conduir. El lloc web del govern, ITV.com.es, és un bon lloc per començar si teniu preguntes. Podràs trobar la teva estació més propera i tots els requisits necessaris.

A la revisió ITV a Roca del Valles els experts es prendran el temps per assegurar que el vehicle estigui en bones condicions de funcionament. Pot semblar obvi, però és fàcil passar per alt aquestes coses «menors» al seu automòbil que té la intenció d'arreglar. Com aquestes llantes calbes o el far dret que no és tan brillant com solia ser.

El professional a la revisió ITV a Roca del Valles examinarà els elements següents:

Emissions

Sola de pneumàtic

Llums i il·luminació

Frens

Direcció

Alineació de les rodes

Amortidors

Molts conductors creuen, de forma errònia, que les revisions periòdiques del seu vehicle seran suficients per superar de manera reeixida la inspecció, sense tenir en compte que la ITV inclou la revisió d'elements mecànics i funcionals moltes vegades oblidats o no presos en compte a les visites regulars al mecànic. Per això, la revisió ITV a Roca del Valles assegurarà que tots els detalls siguin avaluats, assegurant que tot s'exerceix correctament.

Si busca els millors per a la revisió ITV a Roca del Valles compte amb nosaltres. El nostre equip d'experts suma anys d'experiència a l'àrea i us ajudaran a superar aquest procés amb èxit. Ens prenem el temps d'escoltar cadascun dels nostres clients i entendre les seves necessitats, alhora que expliquem de forma senzilla i transparent tot el que passa amb l'automòbil.

No dubti en comunicar-se amb nosaltres per a la revisió ITV a Roca del Valles i confiï en els millors al sector.

Contacta'ns per obtenir més informació


    Confia en nosaltres, tenim la solució al teu problema

    Contacta'ns ara
    kit-digital